Meta Cadeaus voor mannen tips van Sinterklaas

Welke sinterklaascadeaus zijn geschikt voor mannen?

Als je een sinterklaascadeau moet kopen voor een man, vraag je je misschien af wat je hem het beste kunt geven. Er zijn genoeg cadeaus die voor veel mannen geschikt zijn. Een geurtje, een tijdschrift, een cadeaubon of gewoon snoepgoed. Meestal bepaalt het bedrag op het lootje hoeveel je mag besteden. Met deze tips kun je het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.

Cadeau voor mannenHeeft hij een hobby?

Een persoonlijk cadeau is vaak het leukst om te krijgen. Daarom kun je ervoor kiezen om een sinterklaascadeau te kopen dat hij kan gebruiken voor zijn hobby. Op die manier krijgt hij iets dat echt bij hem past, waar over nagedacht is en waar hij wat aan heeft. Veel mannen houden bijvoorbeeld van auto’s. Een tijdschrift over auto’s is dan erg geschikt. Je kunt ook een kleine versie van zijn auto geven. Als hij regelmatig klust, heeft hij misschien wel een nieuwe set schroeven nodig of een boor. Aan een man die van muziek houdt kun je een nieuwe koptelefoon of zelfs een concertkaartje geven.

Een douchegel of parfum voor mannen

Een goede tip voor een sinterklaascadeau aan een man is iets voor onder de douche. Dat is een praktisch cadeau: douchen moet hij toch. Tegelijkertijd is het een leuk cadeau om hem te verwennen. Sommige mannen gebruiken daarnaast aftershave of een parfum. Deze zijn in elke drogisterij goedkoop te krijgen. De luxere geurtjes kun je bij de parfumerie kopen. Meestal pakken ze het ook nog mooi voor je in met sinterklaaspakpapier. Zo heb je een leuk geschenk dat goed in de smaak zal vallen.

Tips voor sinterklaascadeaus als je hem niet goed kent

Bij lootjestrekken met een grote groep kan het gebeuren dat je iets moet kopen voor een man die je niet goed kent. Dan is het lastig om iets voor zijn hobby te kopen of te bepalen van welk parfum hij houdt. Als je wel een cadeau wil kopen dat bij hem in de smaak valt, kun je een cadeau kopen dat bij veel mannen past. Snoepgoed is bijvoorbeeld een veilige keuze. Chocoladeletters, pepernoten en marsepein kun je bij alle supermarkten kopen. Een andere tip is om een cadeaubon aan hem te geven. Er zijn veel verschillende soorten cadeaubonnen, waarmee hij zelf kan kiezen wat voor sinterklaascadeau hij ervan wil kopen.