Meta Cadeaus voor jongens tips van Sinterklaas

Tips als je een sinterklaascadeau koopt voor jongens

Is je inspiratie voor jongenscadeaus op? Volg dan deze tips zodat je hem in zijn schoen of op pakjesavond een leuk cadeau kunt geven. Het is niet moeilijk om een goed cadeau te vinden. Een aantal geschenken zijn heel algemeen en vallen bij iedere jongen goed in de smaak. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk om op de leeftijd te letten, zodat hij een geschikt cadeau krijgt en er het meeste plezier uithaalt.

Cadeau voor jongensSpeelgoed voor jongens

Het lijkt voor de hand te liggen, maar met speelgoed kun je bijna niet fout zitten. Voor iedere leeftijd is er iets te koop. De kleine jongen zal blij worden van een nieuwe blokkendoos, terwijl de wat oudere jongen graag een game krijgt die zijn vrienden ook spelen. Als er veel spelletjes gespeeld worden kun je hem ook een nieuw bordspel schenken. Denk ook eens aan speelgoed voor buiten. Een step garandeert jarenlang plezier en hetzelfde geldt voor een skippybal of voetbal. Heb je wat meer te besteden, dan maak je hem misschien ook wel blij met een crossfiets.

Creatief speelgoed

Het bouwen van een schip of auto kunnen jongens doen met bouwsteentjes van verschillende merken. Zo kan hij hele verhalen uitbeelden en wordt zijn creativiteit gestimuleerd. Er bestaan ook bouwpakketten voor racebanen. Daarnaast zijn er voor de jongeren jongens ook leuke kleurplaten en knutselspullen te koop. In december is het leuk om knutselspullen te geven waarmee hij Sinterklaas en Zwarte Piet kan maken. Als het op pakjesavond gegeven wordt kan hij er de Kerstman en een aantal rendieren mee maken.

Snoepcadeaus

Geef aan een jongen die van snoep houdt eens een zakje sinterklaassnoep. Een pakket met pepernoten in verschillende smaken, speculaas en chocola zal het goed doen. Zulke pakketten kun je zelf samenstellen, maar als je geluk hebt kun je ze kant-en-klaar bij de supermarkt of online kopen. Als zijn naam niet al te lang is, is het een grappige tip om zijn naam in chocoladeletters aan hem te geven. Als je ze allemaal apart verpakt zijn het ook nog eens veel meer cadeaus om uit te pakken.