Meta Sinterklaas filmpjes en videos

Sinterklaasfilmpjes kijken

Gezellig samen Sinterklaasfilmpjes kijken. De meeste zijn van komische aard. Zoas deze hieronder, een klassieker, Sinterklaas bloopers. Altijd leuk om naar te kijken, maar pas op met kinderen die nog geloven. Veel kijkplezier.

Sinterklaas filmpjes

Als Sinterklaas ons land aandoet is dit duidelijk te merken. Het hele land staat in het teken van Sinterklaas. De merchandise en decoraties liggen en hangen echt overal. Ook de televisie kun je niet aanzetten zonder een Sinterklaas filmpje of commercial voor een Sinterklaas film tegen te komen. Welk filmpje is nou het bekijken waard?

Samen kijken

Sinterklaas filmpjes bekijken met zijn allen is echt iets van deze tijd, maar onderschat het internet ook niet. Vooral jonge kinderen kijken graag filmpjes online. Vaak weten volwassenen niet welke en dat is jammer. Samen kijken naar Sinterklaas filmpjes verhoogt namelijk de gezelligheid die zo kenmerkend is voor deze tijd van het jaar. Juist door samen te kijken, weten ouders welke filmpjes hun kinderen bezighouden en kan er vervolgens op ingespeeld worden. Een reactie van de Sint op een tekening van het kind naar aanleiding van de film maakt het feest nog persoonlijker en natuurlijk veel leuker.

Welke filmpjes?

Als ouder is het natuurlijk wel fijn om te weten welke Sinterklaas filmpjes de kinderen zien. Sluit het aan bij het verhaal wat ze op televisie volgen of juist niet? In dat laatste geval is het slim om het kind duidelijk te maken dat dit een avontuur uit het verleden is dat verteld word. Zo blijft het sinterklaasfeest een leuk feest, zonder al te veel vragen van het kind hoe het kan dat de Sint de ene dag dit avontuur beleeft en de andere dag juist een heel ander avontuur.

Keuze genoeg

Elk jaar beleeft de Sint een avontuur rondom de intocht en ook elk jaar zijn er één of meerdere sinterklaasavonturen op televisie te volgen. Daarnaast is het ook zo dat er elk jaar een bioscoop film uitkomt met Sinterklaas. De keuze voor het kijken van een Sinterklaasfilm is dan ook erg groot. Daarnaast bezoekt Sinterklaas veel televisieprogramma's en ook deze Sinterklaas filmpjes zijn vaak online te bekijken. De keuze is zelfs zo groot dat het oppassen is dat kinderen er niet teveel zien.

Welke film wordt het dan? Ja, dat is moeilijk om te kiezen natuurlijk. Het beste is om naar het kind te kijken, want welke soort film vindt hij of zij leuk? Wat spreekt het kind aan en is er een avontuur dat bij zijn of haar belevingswereld past? Hiervoor is het handig om zelf het internet op te gaan en de beschrijvingen bij de films goed te lezen. Met de juiste filmpjes wordt het feest nog meer bijzonder!