Meta Cadeaus voor weinig geld tips van Sinterklaas

Sinterklaas inkopen doen, maar het budget is beperkt

Het is alweer zover! De herfst lijkt nog maar net begonnen en het is alweer tijd om aan Sinterklaas te denken. Dit kan voor veel mensen een drukke, stressvolle tijd zijn, maar met deze tips kom je bij wijze van spreken sinterklaasliedjes fluitend de weken voor Sinterklaas door. Zelfs als je budget beperkt is en je liever niet meer dan 10 à 15 euro wilt uitgeven voor een geslaagd cadeau.

Cadeau voor weinigWat is nu eigenlijk een ‘leuk’ sinterklaascadeau?

Wil zoonlief nu een skateboard of toch liever iets van lego? En zijn de meisjes tegenwoordig nog wel zo gek op K3 of hebben ze inmiddels andere helden gevonden? Ga je voor binnenspeelgoed, of mag je alvast aan de zomer denken en spulletjes voor de zandbak halen? En wat te denken van al die ‘verzoekjes’ door het jaar heen: “Mam, bijna alle kinderen in mijn klas hebben al een spinner, mag ik die ook?” Als je tegen dit soort vragen aanloopt bij je zoektocht zit er maar één ding op: laat de kinderen een lijstje maken.

Als Sinterklaas eenmaal in het land is, vraagt hij de kinderen over het algemeen om verlanglijstjes. Laat je kinderen deze maken en aan jou is het vervolgens om te regelen dat deze bij de goedheilig man terecht komen. De kinderen vinden dit leuk om te maken en zo heb jij een goed beeld van wat ze bezighoudt. Je kan vervolgens, als het budget dit toelaat, exact de gewenste cadeaus halen, of de wensen slechts als richtlijn gebruiken. In ieder geval ben je een stap dichterbij een geslaagde pakjesavond.

Hoe scoor je nu de beste sinterklaascadeaus binnen je budget?

Tegenwoordig bestellen steeds meer mensen hun sinterklaascadeaus online. Het grote voordeel hiervan is dat je heel gemakkelijk kunt zoeken op cadeaus die precies passen binnen je budget. Bij de meeste online speelgoedwinkels kun je marges aangeven hoeveel je wilt uitgeven. Vervolgens krijg je overzicht van alle artikelen die binnen dat budget vallen. Zo bespaar je geld en een hoop tijd. Nog een bijkomend voordeel is dat het pakket wordt thuisbezorgd. Daarentegen is wel weer een kleine kanttekening te plaatsen; namelijk dat je hiervoor meestal verzendkosten betaalt.